politika duragi 

kapat

1. Pazar günleri euroturk kanalında 12:00 - 13:00 saatleri arasında; tuncay özkan ve cüneyt arcayürek in birlikte hazırlayıp sundukları, izlenmeye değer ender programlardan biri.
    #44318 (Coincidental Magic, 29.01.2006 17:49)
  2. hükümete verdikleri ayarlarla izlenesi, izletilesi program.
    #44335 (montajelemani, 29.01.2006 18:00)
  3. tuncay özkan' ın sonunda hükümete ayar verici cümleyi kurması için cüneyt arcayürek' e güzel ortalar yaptığı programdır. bugün yayınlanan programda fındık üreticilerinin yaptığı eylemle ilgili muhabbette bile rte' a 4 ayrı ayar verilmiştir. fırsat buldukça takip ettiğim ve beğendiğim bir program olmasına rağmen bizim yani halkın da yaptığı kadarını yaptığı açık olan, yani varolan hükümete "kötü" diyen, çözüm üretmeyen muhabbetlerle devam etmektedir. evet bu hükümeti ben de istemiyorum, ben de beğenmiyorum ama siz araştırmacı gazeteci, aydın yazar gibi sıfatlara sahip olduğunuz iddiasındaysanız ve orada program yapıyorsanız hafiften çözüm de üretmek ve sunmak zorundasınız. "türkiye' de adam gibi siyasetçi yok" diyorum ben mesela ve de "bir çözüm yok" diyorum. en azından böyle bir fikrim var. sizin fikriniz ne? tamam rte ve akp' yi beğenmiyoruz. bunda hemfikiriz. sonra?

(bkz: cüneyt arcayürek)
    (bkz: tuncay özkan)
    #507231 (fth, 07.08.2006 01:14 ~ 01:17)
  4. Tuncay özkan ile Cüneyt Arcayürek'in her pazar günü ülkemizin ne hale getirildiğini açık yüreklilikle ve korkusuzca tartıştıkları ayar programı..(anlayana)
    #709733 (Bohemian Rhapsody, 08.10.2006 12:27)
  5. tuncay özkan ile cünayet arcayürek ikilisinin daha önce kanal d'de yaptıkları ama iktidarın baskısı yüzünden yayından kaldırılması sebebiyle psikopata bağlayan tuncay özkan'ın, kendine kanal kurması sebebi ile kanaltürk'te devam eden, iktidara özellikle recep tayyip erdoğan'a çok feci ayar veren program.

neredeyse her hafta bana "şu kadar dava açıldı ama bana da bu kadar açıldı" diye inceden rte ile dalga geçerler.
    #812998 (kasimpasa canavari, 04.11.2006 12:55)
  6. Kurtarılmış bölge olarak nitelediğim ender kanallardan olan kanalturk'ün pazar günleri en izlenesi programı.Tuncay özkan ile cüneyt arcayürek'in hükümete verdiği über güzel ayarlar,cüneyt bey'in fıkraları ile kaçırılmaması gereken bir program....
    #1181539 (indiana_jones, 20.01.2007 20:43)
  7. hrant dink suikastının hiç de planlı bir cinayet olmadığını,
    onun ölümüne değil de, onun ölümünün türkiyeye olan etkilerine daha çok üzüldüklerini açık açık belli eden, (akp zor duruma düşeceği için bu durumdan inceden mutlu olan) yükselttikleri milliyetçilik dalgasının nelere mal olduğunu görmeyen görmek istemeyen insan demeye dilimin varmadığı şeylerin sunduğu program.

üstelik "madem bu kadar iyiydi zamanında konuşup korusaydınız" dediler." demekki değildi" demek istiyorum rahat edecekseniz.
    sizin gibiler kendilerini iyi sayıyolarsa o kötüydü
    (bkz: allah kahretsin)
    #1190362 (semih cumhuriyeti vatandasi, 22.01.2007 17:56)
  8. bugünkü yayınına iç veya dış mihraklar tarafından müdahele edilmiş programdır.verilmek istenen mesaj "bizimle fazla uğraşmayın canımız istediğinde yayınınızı keseriz"dir.
    #1319103 (dobrowski, 18.02.2007 14:00)
  9. tuncay özkan'la cüneyt arcayürek'in kavga edercesine tartıştığı program.

http://www.zaman.com.tr/w...r/haber.do?haberno=551286
    #1764056 (peyderpey, 13.06.2007 19:28)
  10. tuncay özkan'la cüneyt arcayürek'in, kanalın bir diğer programcısı hulki cevizoğlu'nun bağımsız milletvekili adaylığı nedeniyle tartışmalarının ardından yayınına nokta konulan ahbap çavuş muhabbetidir.
    #1786857 (art ist, 18.06.2007 22:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

politika duragi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. politika duragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu politika duragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about politika duragi. Copyrights of the articles are belong to their authors.