politik davranmak 

kapat
  1. siyasi ve politika içerikli bir tavır takınmak, politik olmak.
    #243346 (asiti kaçmış kola, 14.05.2006 14:10)
  2. (bkz: yalan söylemek)
    #243349 (eticicibebe, 14.05.2006 14:10)
  3. (bkz: politikacı)
    #243353 (can, 14.05.2006 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

politik davranmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. politik davranmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu politik davranmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melankolik » alaydim elin elime » keten » kara carsafin yasaklanmasi » ayran ile sigara icmek » losing my religion » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » her zaman online olan caylak » gece vakti disarda gezen kiz » sergen yalcin » haci yagi kokulu sevgili » scorpion flower » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » turk televizyonlarindaki cadili diziler » uludag sozluk ihtiyar heyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » ece temelkuran » ruyalarda bulusmak » logitech » eyes wide shut » turbanli » galatasaray ve besiktas kardesligi » adolesan » pardus 2008 » dunyadevletleri com » mark jackson » baslik sikintisi cekmek » gunu gecirmek » suha ozgermi » anhedoni