politik bilim 

kapat
  1. u.ü.i.i.b.f. den mezun olma hedaları içinde olacağım zaman, birinin beni ensemden tutarak "dur bakalım genç sen nereye böyle? senin transkriptinde bi ders varmış" diyeceklerine artık emin olduğum ve gece rüyalarıma girip "ben mezun olmak istiyoruuuuuum" diyerek uyandıran beni rüaylarıma konu olan ders
    #728507 (chemsuk, 12.10.2006 19:01)
  2. anlaşılabilmesi için defalarca okunması gereken bir ss * çıktısı ders kitabidır.
    #1406785 (Genez, 13.03.2007 15:20)
  3. uludağ üniversitesi'nde süleyman seyfi hoca'dan öğrenilirse, ileriki hayatınızda baya fayda sağlayabilecek bir ders adı.
    #2570071 (recruit, 08.11.2007 17:28)

© 2008 - uludağ sözlük

politik bilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. politik bilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu politik bilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hz isa resmedilirken hz muhammedin resmedilememesi » 1536 » 19 30 saniye » christine ohuruogu » randy blythe » 1048 » hacettepespor » inanca saygi duymak » ramazan 2008 » hadi sozluk kendine gel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games