polislerin soygun yapmasi 

kapat
  1. erzurum emniyet müdürlüğünün halkın olaylara karşı duyarsızlığını ortaya koymak için yaptığı uygulama..
    http://www.milliyet.com.t...06/02/13/son/sontur19.asp
    #65047 (freely, 13.02.2006 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

polislerin soygun yapmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polislerin soygun yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polislerin soygun yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic olmadik zamanda hastalanmak » viva la vida » sarp kuray » estrojen » fabala » yeni baslayanlar icin afrika » tiberian sun » can sikintisindan 31 cekmek » seninki kac santim » medine nin mucevheri » sensoryum » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » ilkokulun vazgecilmezleri » rene garcia mericsoy » introjekt » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzun ince bir yol » 0 km kadin » atli kovboy » ben seni arkadas olarak goruyorum » shania twain » ernesto che guevara » bu cocuk okumas » betimle beni behcet » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » kalpsiz adam » intakrin etki » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » karisina kahvalti hazirlayan erkek » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili