polisler kimseye vurmaz 

kapat
  1. bir tür önerme. polislerin kimseye vurmayacağını anlatan çok doğru bir önerme. kimse adlı herhangi bir şahıs olmadığından doru bir önermedir.
    ayrıca bir bakıma doğru, kimseye vurmaz*..
    #3374520 (www wwwwwwwwww www, 09.05.2008 09:31)
  2. celalettin cerrah: olumsuz hiçbir olay yaşanmadı. benim polisim kimseye vurmaz zaten.
    (arka planda bir polis, yerdeki vatandaşın böbreklerine çalışmaktadır)
    spiker: efendim tam arkanızda?
    c.cerrah: ehehe onlar görev başında diil ki efendim. antrenman yapıyolar özel hayatlarına da karışamam di mi ama hehehe?

(bkz: bi git ulan)
    #3374529 (otep shamaya, 09.05.2008 09:37)
  3. (bkz: polisin vurduğu yerde gül biter)*
    #3374534 (akmai, 09.05.2008 09:39)
  4. bir protestoyu dile getiren ve sonunda polislerin copunun tadını beğenmeyen insanları saymazsak doğru olacabilecek bir önerme.
    #3374542 (apel, 09.05.2008 09:42)
  5. polisler kimseye vurmaz. sadece vatandaş gidip polisin copuna, botuna falan çarpar.
    #3374961 (zozo, 09.05.2008 12:47)

© 2008 - uludağ sözlük

polisler kimseye vurmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polisler kimseye vurmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polisler kimseye vurmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» when i get home » baca gibi hissetmek » cogul kisilik » kahve » disfazi » 2008 nobel edebiyat odulu » uludag sozlukte siliklik yoktur » onur kaya » sozde sirin soykirimi » yabancica » fm 2009 deki yetenekler » sick again » yapilmis en aptalca dalginlik » fatih tekke batuhan karadeniz » uludag sozluk moderasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosa cikmis volkan demirel bakisi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » otme bulbul » anhedoni » engin ceber » trinidad tobago milliyetciligi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » solculari taniyinca sagci olmak » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » peta » richie kotzen » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » basliklari bir ters bir duz okumak » caylakligi bitmis sozluk yazari » pos makinasi olan dilenci