polisin emniyet kemeri takmamasi 

kapat
  1. güvenliğimiz için ısrarla emniyet kemerinin takılmasını isteyen takmadığımızda ceza kesen polisin kendisinin emniyet kemeri takmadığı hadisedir.bir cezada kendilerine keserlermi bilinmez ancak yaşanan kazaların bazılarını polis otolarının yaptığı göz önüne alındığında her vatandaş gibi kendileri de emniyet kemerlerini takmalıdırlar.

(bkz: hocanın dediğini yap ama yaptığını yapma)
    #3711846 (meraklikedi, 24.07.2008 09:59)

© 2008 - uludağ sözlük

polisin emniyet kemeri takmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polisin emniyet kemeri takmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polisin emniyet kemeri takmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » desperados » ukte doldurmak » kurt nufus artisinin onlenmesi » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » 2 puan birakmak » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » transatlantik egilimler » besdut deresi kaya mezarlari » sony vaio » arog » mahsum korkmaz » benjcev » klorin » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » sevisirken dinlenecek sarkilar » still loving you » muzo » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » sozluk hayattir » hayrunnisa gul » molla muhammed ve kul muhammed » sair uuserlardan siirler » gereksiz kiyaslamalar » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » pink floyd » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » miguel alvarez