polisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. din polisi
  2. trafik polisi
  3. polisi bu ise karistirma
  4. sozluk polisi
  5. sol frame polisi
  6. maldiv polisi
  7. cocuk polisi
  8. toplum polisi
  9. sosyete polisi
  10. ahlak polisi

© 2008 - uludağ sözlük

polisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. polisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asik olmak » uretim muhendisi » iktidarsiz jigolo » hanifta » zengin oldugu icin hor gorulen insan » polo sport » hasmet babaoglu nun abi bir istegin var mi bakisi » 80 lerin sonunda 90 larin basinda olmamak » en ilginc evlenme teklifleri » amd opteron 8214 he a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci