polis deli yi ariyor 

kapat

1. yaptıkları şarkı yüzünden, polis tarafından haklarında soruşturma başlatılan müzik grubu deli'nin canını sıkacak haber.
    http://www.hurriyet.com.t...9&srid=3041&oid=3

lan arkadaş, ben bu ülkenin yöneticilerini hakikaten anlamıyorum. biri çıkar ülkenin kurucusu atatürk'e laf söyler gıkları çıkmaz, askerinin başına çuval geçirirler sus-pus olunur, her gün şehit cenazesi kalkar ama biz demokratikleşme, ab'ye uyum palavrasıyla gözyaşımızı içimize akıtırız, fındık üreticisi oynadığı sefiller eseriyle, oscar'a aday olur, ses gelmez. adamın biri çıkar allah belanı versin diye şarkı yapar, başta ohaaa falan olup, sonra popüler kültür dayatmasıyla kabullenip, ciddiye alarak eşlik eder, beğeni eşiğimizi yerlerde süründürürüz. maçlarda şike olur, şikeciler milli takımda ulusu temsil eder yine ses yükselmez. sokaklarda kapkaçtan anamız, bacımız, sevdiğimiz yürüyemez ama yine ses yok ...

sonra bir gün 4 tane genç çıkar, şarkı yapar. eğlenilir. zaten şarkının popülerliği de yavaş yavaş azalmaktadır ama durumdan vzife çıkaranlar sayesinde; olur böyle vakalar, türk polisi yakalar. onlar deliyse, ben zırdeli'yim ulan !!

ösym gelsin, benimkini de yesin ...
    #546622 (montajelemani, 16.08.2006 16:23 ~ 17:14)
  2. Büyük bir ihtimalle sadece tazminat öderler.
    #546696 (fehimsiz ekmek, 16.08.2006 16:38)
  3. * (bkz: osym ye bunu da yaptılar)
    #546712 (hidrojen, 16.08.2006 16:40)
  4. --spoiler--
    ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Ünal Yarımağan, şarkının klibini izlediğini söylemiş ve eklemişti: "Gülüyorum, ama yine de bir suç teşkil eder mi diye 'araştırın' dedim. Yani biz görevimizi yapmış olalım da... Yoksa ben kişisel olarak gülüyorum, hoş bir şarkı. Tabii o yaştaki öğrencilerin psikolojisiyle hazırlanmış"
    --spoiler--

(bkz: giriş gelişme sıçış)
    #546727 (scarface, 16.08.2006 16:45)
  5. ben yerLerini biLiyorumdur...poLis'e haber verebiLirim...ama deLi güzeL bir para tekLif ederse ihbar etmem onLarı *...şaka bir yana poLis mi deLi yoksa bu aramayı yaptırtanLar mı deLi?üLkemiz hiçbir şekiLde mizah'ı kaLdıramıyor..ayrıca parça içinde bir hakaret yoktur..aynı rte nin penguen'e açtığı dava gibidir..hadi rte ye bok attıkta şimdi karşımızdakiLer okumuş-biLgiLi prof oLan adamLar..buna ne demeLi?

(bkz: deLi deLi deLi kuLakLarı küpeLi)
    #546750 (Tucimania, 16.08.2006 16:56)
  6. Nesillerdir kültürümüzün içinde olan hiciv kavramını henüz kavrayamamış insanların tepkisidir.
    #2139631 (mozik, 15.08.2007 21:13)
  7. (bkz: karagümrük yaniyor polis beni ariyor)
    #3822918 (arabaciarabayatasget, 15.08.2008 17:09)
  8. valla yerleri belli.
    buyursunlar bulsunlar.
    #3822966 (brcyzdm, 15.08.2008 17:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

polis deli yi ariyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polis deli yi ariyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polis deli yi ariyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about polis deli yi ariyor. Copyrights of the articles are belong to their authors.