polis arabasiyla tur atmak 

kapat
  1. polislerle ahbaplık kurup polis arabasıyla şehirde tur atmak.
    #3723051 (abberline, 26.07.2008 07:53)

© 2008 - uludağ sözlük

polis arabasiyla tur atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polis arabasiyla tur atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polis arabasiyla tur atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » kir kalbini ver elime » alice cooper » brothers of the lame » birlikte olecek miyiz » cok gizli irak raporu » otme bulbul » takdir » sulfur kokusu » henkka blacksmith » seriatci basketbolcu » vicdan olmadan iman olur mu » borc dekontu » vicortus » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » dokunup kacan kucuk cocuk » 1969 » fiyasko » killi olmak » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » bunu mu demek istediniz » aleksimiti » ben melamet hirkasini » behold the man » cunku esegin zikinden dolayi » fettos » almanca » sihirli balon » zamana ve mekana gore degisen seyler