polimorf olmus sokak lambasi 

/ 2
kapat
  1. şu boktan dünyada aşk denen girdaba dalmak da çıkmak da ayrı dert. arada bir dinlenmek gerekiyor, bacaklarını uzatıp gerinmek. sen de bunu yap kardeşim, lambalara bu yakışır.
    #2801849 (bl, 07.01.2008 06:05)
  2. hani birbirimize söz vermiştik hiç asık olmayacaktık? hani söz vermiştik acı cekmege alısacaktık? ne cabuk unuttun verdigimiz sözleri? kendini bencilce diger insanları düsünerek yasamaya adadın da noldu, hep ortada kalan sen olmadın mı ki? hep geride kalan.. ama bu sefer kendinden beklenmeyen birsey yaptın, gitmeye karar verdin cok uzaklara peki şimdi sana sorarım gitmen bazı seyleri degiştirecek mi? insanların kirlenmişliğini, durust duygulu insan arayıpta umutsuzca aglamanı önleyecek mi? bencil olamam diyordun peki bu sefer yaptıgın ne? sadece cekip gitmek...hem de ardına bile bakmadan, gitmek gecmişi sana unutturamaz ki..asktir beni guzel yapan demiştin hani, aslında bilseydin aşk olmadan daha güzel oldugunu..her ask sahibini arardemiştim sana bir eylül sabahı senin cevabın yine beni susturmustu ask ben oldum ki demiştin..peki aşk oldun da noldun içinde aşktan cok acıyla yasamadın mı? peki artık git artık ardına bile bakmadan git terket herseyi ama aşk olmaktan vazgec cünkü sen acısın sadece ...

(bkz: sizofreni iyidir insan hic yalniz hissetmez)
    #2877383 (polimorf olmus sokak lambasi, 22.01.2008 04:09)
  3. bol bol kitap okuyan, pratik zekası iyi olan. yurttaki sohbetlerini özlettiren, hoş sohbet yazar kişisi.
    #3059605 (melezmacir, 26.02.2008 02:37)
  4. koca kış boyunca aynı şehirde olup görüşemediğim fakat yazın bambaşka bir şehirde görüşeceğim renkdaş.
    #3583885 (FiranZalhonan, 26.06.2008 03:36)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

polimorf olmus sokak lambasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. polimorf olmus sokak lambasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polimorf olmus sokak lambasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caddebostan migros » football tycoon » su tabancasina isemek » durum yemek amaciyla tesekkul olusturmak » aslinda ataturk hic yoktu » terminator revives » yaslanma gostergesi olarak yeni berber ciragi » dis beyazlatma » abd bayragini don yapan abdliler » cekirdek sayisinin ne oldugunu bilmeyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games