polimer 

kapat
  1. yüzlerce, binlerce küçük monomerin, birbirlerine kovalent bağlarla bağlanması sonucunda meydana gelen makromolekül.
    #43484 (Coincidental Magic, 28.01.2006 23:52)
  2. çok parçalı.
    #485191 (frozen hopes, 01.08.2006 18:28)
  3. Bir açıdan bakıldığında insan vücududa polimer malzemeden yapılmıştır *
    #3156646 (oceangreen, 18.03.2008 01:30)

© 2008 - uludağ sözlük

polimer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polimer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polimer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leave a comment » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » asteng » greasemonkey » yeni uuser olacaklara nick onerileri » jon donais » spanish lesson » yaran diyaloglar » teroru cozene odul verelim » kursuni renkler » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » eshab ul kehf » cagla sikel » o ruzgar » the four horsemen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esbap » caylakligi bitmis sozluk yazari » broadway da muzikal izlemek » ataturk un fenerbahceli olmasi » nba 2k9 » karbon » fight club » arto tuncboyaciyan » uyumak lazim » anti 14 subat timi » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » starfucks » ezginin gunlugu » the dead boys » alternatif bim acilimlari