polat in karizmasinin cizilmesi 

kapat
  1. kurtlar vadisi dizisindeki polat alemdar karakterini canlandıran necati sasmaz'ın gençlik fotoğrafının bulunması üzerine bazı haber sitelerinin başlık mahiyetinde kullandığı şey. bak hiç duygu, düşünce katmadım ulan.

http://www.internethaber....news_detail.php?id=151488
    #3773270 (tu kaka bana, 05.08.2008 12:58)
  2. polat'in kaşlarını aldırmasıdır.
    #3773280 (beitar jerusalem, 05.08.2008 13:02)
  3. mümkün olmayan durum. nitekim polat alemdar'da herhangi bir karizma belirtisi gözlenememiştir karizma iskender'dedir iskender büyük'te. polat ise yıllar yılı televizyona hükmetmiş olan iyilerin dostu kötülerin düşmanı ritüelinden faydalanmaktadır.* * *
    #3773299 (bugsbunny, 05.08.2008 13:11 ~ 13:23)
  4. olmayan bir şeyin çizilmesi haberidir.
    #3773306 (karin, 05.08.2008 13:14)
  5. tip itibari ile icinde bulundugu cemaatin ozelliklerini birebir tasiyan genc necatidir.
    #3773324 (xargn, 05.08.2008 13:20)
  6. onda karizma var mıydı bilmem ama varsa kendi sesini duyduğum anda bitmişti zaten o.
    #3773383 (Ceyzac, 05.08.2008 13:39)
  7. bir zamanlar küçük emrah - ümit besen karışımı piyanist şantörik bir abaza ergen olduğunu gözler önüne seren haber başlığı. yarmıştır aynı zamanda.
    #3812472 (abisesque, 13.08.2008 15:22)

© 2008 - uludağ sözlük

polat in karizmasinin cizilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. polat in karizmasinin cizilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu polat in karizmasinin cizilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludagsozluk de temali reklam » mevlut erdinc » la traviata » makineye bagli yasayan insan » baslik entry ve nick uyumu » yatmadan once yuz firca darbesi » for the girl » lynyrd » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » herkes bir hava » yaran msn nickleri » eskisehirspor » army of me » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » denizli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hemfuckirhemsuurlutospaga » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » angel of death » hayatin icinde hayat yasamak » turkcell in odedigi reklam ucreti » iphone3g » harun yahya vs einstein » kirazlibahce » ayyash maghanda » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » hersey ona donecek birgun » ertugrul saglam » onay bekleyen entry » kocaelispor