pokerde bobregi kaybetmek 

kapat
  1. hukuki olarak pek de mümkün olmayan durum şayet, isterseniz noter oyanlı sözleşme imzalayın istemedikçe kimse sizin vucüt bütünlüğünüzü bozamaz, ama dediğim gibi hukuki olarak.
    #2619251 (venividivici, 22.11.2007 21:39)

© 2008 - uludağ sözlük

pokerde bobregi kaybetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pokerde bobregi kaybetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pokerde bobregi kaybetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» langaza » bu duvara yazi yazan essektir » osman batur » bir deniz gider bin deniz gelir » annene babana aciyorum evladim » atesikus » philippos » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » kedikemal » zorunlu gonulluluk » nisasta » ankaragucluler saraba dustuler » uludag sozluk un reklam almasi » ucakta aglamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kredi karti » ettore messina » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » atilim universitesi » yavuz sultan selim agliyor » ingilterece » eskiya » stage name » suleyman akdi » lanli lunlu baslik ekolu » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » live forever » bitlis » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » trt de iran dizilerinin yayinlanmasi