poker face 

kapat
  1. surat ifadenizin profosyonel bir şekilde, hislerinizi belli etmemesini anlatan terim. Eğer duygularınızı ve hislerinizi yüzünüze yansıtmıyorsanız, yani pokerde diğer oyuncular elinizin iyi veya kötü olduğunu anlayamıyorsa sizinde bir poker face'niz var demektir.
    (maksat muhabbet, 16.05.2006 22:50)
  2. Adını tam hatırlayamıyacağım bir paşa ya gazeteciler tarafından takılan takma isim.Kendısı bir kokteyle kahkahalarla gülünce gezeteciler dumur olmuşlar.
    (Poker Face, 14.06.2006 05:59)
  3. francesco sponza'ya ait bir ingiliz atı.2003 erkek tay deneme kosusunda 2.olmuştu.
    orjin:compton place(GB)-sharp falcon(IRE)
    (grand ekinoks, 22.07.2006 15:59)
  4. aklından geçenleri belirtmeyen ifadesiz yüz şeklidir. ayrıca bana sürekli staj yapmam gerektiğini telkin eden bir sesi de tanımlıyor, neden bilmiyorum, acaba bunun adı dürtükleme olabilir mi?**
    (chemsuk, 10.10.2006 07:32)
  5. ikinci nesil bir yazarımız.
    (pyndemonium, 08.02.2007 23:25)
  6. dost kardeş güzel insan,
    insanın evini taşıyan evimi taşıyan yardımcı olan ve bunun için bütün gün aç kalıp sussuz kalıp belini incitip tek tesellisinin sıcak duş ve güzel bir uyku olduğu benim zor günlerimde yardıma koşan sevilesi insan.
    (chemsuk, 22.02.2007 16:15)
  7. Söz uçar yazı kalır sözüne ilk defa bu kadar sevinen yazar.
    (Poker Face, 09.03.2007 09:36)
  8. daha çok yazmasını temenni ettiğim yazar.
    (araf, 16.08.2007 10:49)
  9. poker face'liliğinden yurt dışında eser kalmayan, her daim gülen poker face lerin yüz karası insan.
    (Poker Face, 19.08.2007 06:17)
  10. mesut yılmaz ın da lakabıdır aynı zamanda.
    (mykalkan, 08.10.2007 01:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » sadettin kanyak » leyla gencer » birini elde ettikten sonra ondan sogumak » kotu insanlari tanima senesi » avrupa dan onde oldugumuz alanlar » necip fazil kisakurek » yilmaz morgul » arkadasinin gotune kompresor basma » engelli cocugu olan anne » kadinin sessizligi » allah ini seven tutmasin beni » deniz gezmis i tanimayan genclik » 2kat keyif » converse giyebilme kurallari » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » vaudeville for vendetta » 30 days of night » tayfa » eses taraftari porsuk canavari » petri lindroos » avil » cagdas yunan siiri » askin bittigi an » acibadem in ara sokaklari » yagibasan medresesi » justine henin » dogum gununde sinava girmek » igrenc espriler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa