pokemonlara inanma istegi 



kapat
  1. küçükken olmadıklarını bildiğim halde yaptığım şeydi. hani bir filmden etkilenilir ya ben de kendimi ash sanıyordum.*** o çizgi filmi izler izlemez ekurilerimle pokemonculuk oynardım. asıl mevzuya geliyorum. yine böyle pokemonculuk oynarken bir ses duydum. böyle kedi miyavlaması gibin bir şeydi. o zamanlarda eve*** isimli bir pokemon vardı. miyavlamayı ona benzettim. arkadaşlarım "len salak çizgi film o, eve falan yok" deselerde kendimi inandırmıştım. ona inanacak kadar salak mıydım? hayır ama hayal gücüm genişti işte.

    bazen çocuk olmasak da yaparız bunu. bazı şeylere inanmak isteriz. pokemonlar varmış gibi yaparız.
    #3164992 (bush un metresi olan ayi, 19.03.2008 23:30 ~ 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

pokemonlara inanma istegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pokemonlara inanma istegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pokemonlara inanma istegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » discovery channel in marmaray belgeseli » ganser sendromu » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » fasist » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » yaran dilenci diyaloglari » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » yngwie malmsteen » the richest man in bayburt » varan » 1 kasim 2008 ateist yazarlar genel kurultayi » kristal viyole » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozgurcan ozcan » geometri bilmeyen giremez » hipofaji » gulce » lavabodan eski sevgili cikmasi » ernesto che guevara » folie a deux » kanat atkaya » tahrip gucu yuksek diziler » alucard » sensoryum » i lav monolog » sampiyonlugunu ilan etmek » renegades of funk » izolasyon