pokemon tcg 

kapat
  1. pokemon'un trading card game'idir.
    #3635635 (DjarumTurk, 08.07.2008 03:44)
  2. deniz kuvvetleri envanterine yeni katılmış fırkateyndir. rengi sarıdır, 500 groston'luktur. Asıl adı TCG pokemon'dur.
    #3635849 (xxemre, 08.07.2008 09:21 ~ 16.07.2008 10:58)

© 2008 - uludağ sözlük

pokemon tcg başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pokemon tcg ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pokemon tcg nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanriya acik mektup » sener eruygur » bos bos monitore bakmak » toplu emo katliami » transvestic autogynephilia » bilgisayar » interview » eminonu » 934 tane fake hesabi olan yazar » sagcilari taniyinca solcu olmak » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » divide et imperium » sozluk teki gruplasma » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oldum de uyandim » cik televizyona de ki ben musteriyim » ezik » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » robert enke » kar musikileri » bize musaade » yigit ozgur esprileri » pirpir » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » kara ciglik » israrla reddetmek » will you still love me in the morning » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar