pokemon mu toptan cikar top mu pokemondan 

kapat
  1. yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar gibi bir polemik unsuru sözdür. henüz ash bile kimin kimden çıktığını çözmemiştir.
    #3704660 (time off, 22.07.2008 22:08)
  2. su siralar tartisma programlarinin ana temasi.
    #3704664 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 22.07.2008 22:09)
  3. (bkz: delikanlı pokemon toptan çıkmaz)
    #3704669 (larker, 22.07.2008 22:09)
  4. ash son günlerin polemiğine nokta koydu.

- ben işime bakarım bilader.. dağılın lan salmıyım pikachuyu üzerinize.
    #3704682 (eko le pew reloaded, 22.07.2008 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

pokemon mu toptan cikar top mu pokemondan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pokemon mu toptan cikar top mu pokemondan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pokemon mu toptan cikar top mu pokemondan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gemilerde talim var » tokat » kirli » sagcilari taniyinca solcu olmak » dev genc » bendeki sen gitti » 80 lerde cocuk olmak » baslik sayi uyumu » sabah sabah seda sayan » uludag sozluk kirmizi kitabi » fc brasov » yeni uuser olacaklara nick onerileri » dippoldism » dan jacobs » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigarayi birakmak » duraliminyum » mustafa denizli » o ruzgar » emekli travesti » mulayim » ahlaksizim ama inancliyim » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » poseidon dan kacis » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » the turning » master of puppets » abdulaziz han » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » kalpsiz adam