poison 

kapat
  1. spider man 3'TE, SONRADAN PEYDAH OLACAK venom'a gönderme yapmak adına, may hala'nın ağzından kullanılmıştır. venom adının FiLMDE neden geçmediğiyse muamma.
    #2942531 (ELeCTrO, 03.02.2008 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

poison başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. poison ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu poison nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the memory remains teki la la laaa laa diyen kadin » karizmatik cocuk diyaloglari » cok kastim 29 karakter rumuza » askimla erir misin » president evil » cankan » nas suresi » mukavelename » kizlara verilen ayarlar » besiktas in 08 09 sezonunda intertoto ya gitmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci