png 

kapat
  1. Papua Yeni Gine'nin trafik kodu
    (heman0212, 15.10.2006 13:00)
  2. ks. portable network graphics
    bir dosya uzantısı. gif'e alternatif olarak ortaya çıkarılmış bir dosya türüdür. daha az yer kaplaması ve daha az kalite kaybı dolayısıyla daha geniş alanda kullanılmaktadır.
    ilk olarak fireworks'de görülmüştür.
    (faaip de oiad, 09.05.2007 23:38)
  3. web browserlerinin desteklemediği dosya türü. Mozillada sorunsuz çalışıyor fakat Explorer da transparan png kullanılmıyor. Kodlar yardımı ile boyutlu bir png resim eklenebiliyor fakat boyut vermek zorundasınız.Sonuç itibari ile web standartlarına uymayan bir format.
    (BerAent, 31.05.2007 12:51)
  4. jpeg formatının aksine, transparency'yi destekledigi için sıkça kullanılan resim formatı.
    (fingolfin, 17.07.2007 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» rc lens » filmlerden alinan dersler » too many connections » karalti » senden insaf diler yarin » yarim pansiyon » national treasure 2 » lost most izlemiyorum kardesim » persona » kitab ul hiyel » ozan arif » kusadasi » sitma gormemis » verkac » kizlar hoslandiklari kimselere acilsin kampanyasi » mehmet topuz » kursun gecirmez corap » soru baslik soru olarak tanimlanir cevaplanmaz » ayabakan » gokhan gonul » iste eyle » murat mermer » nutella yiyecegime essegin bokunu yerim daha iyi » uretim cini » 3 ay kafa izninden donmek » kisa firin makarna » give me the president » bamya makarna » ben sensiz yasayamam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa