please don t feed the fucking troll 

kapat
  1. hayvanat bahcesindeki troll kafesinin onunde bulunan cumle.

don t feed the troll ve don t feed the fucking troll den turemi$tir.
    #3976882 (vanti lator, 18.09.2008 01:06)
  2. (bkz: vatandaş türkçe konuş)
    #3976889 (sanirim osurdum, 18.09.2008 01:07)
  3. (bkz: iftar zirvesine baslari acik gelen kizlar)

bazen cidden lazım olacak olan güzel bir cümle
    #3976890 (beitar jerusalem, 18.09.2008 01:07)
  4. türkçeye "şu lanet olasıca oltaya gelme" şeklinde çevrilebilecek, gaza getirme amaçlı açıldığı aşikâr başlıklar altına girilebilecek yönlendirme cümlesidir.

en azından ben öyle sanıyordum. ama öyle değilmiş, ilgili "bakınızınız"* "girdi küfür ya da ağır derecede argo içermemelidir" diyerek silinebilir, dikkatli olun.
    #4183772 (dr cureklibatur ve bay arkin, 04.11.2008 11:53)
  5. (bkz: absofuckinlutely)
    #4183796 (yav napcan adimi, 04.11.2008 12:02 ~ 12:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

please don t feed the fucking troll başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. please don t feed the fucking troll ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu please don t feed the fucking troll nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about please don t feed the fucking troll. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » vietnam » sosyalizm » seslendirme sanatcilari » atilay erguven » sozluk yazarlarinin takintilari » karpuzcuyu sakayla karisik tehdit eden baba » melamet » tamamen bilgi iceren entry nin eksi oy almasi » elektrik zammi » mesgale » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » james heidfeld » cinsel ozgurluk yaygaracilari » chpli muezzin » toynak » amal seks » bir saat yuz dooolar » temiz sozluk » kofte » igrenc espriler » uludag sozluk cay ocagi