plaza kadinlari 

kapat
  1. hergün bakımlı giyinmek zorunda olan, sürekli perhiz yapan, gün boyu form bisküvi yiyerek yaşanabileceğini zanneden ve sonuçta bozulan bağırsaklarını yovita türü şeylerle açmaya çalışan kadın türü.
    #694679 (bill of exchange, 05.10.2006 10:43)
  2. haklarında her daim yanlı$ bilgiler dolanan kadınlardır..

hey allah'ım eskiden hep imrenirdim bunlara.. bankacı olduğumun altını çizerek ve artık eski bir $ubeci olduğumun da altını çizerek söylemek isterim ki, $ubede olduğum zamanlarda bu bizim genel müdürlükteki hatunlara gıpta ile bakardım..her zaman kendinden emin ve kuul bir tavırları küçük dağları ben yarattım gibi dolanmaları her daim ince topuklu ayakkabı, jilet gibi döpiyesler ve mütemadiyen makyajlı be bakımlı halleri ile içten içe haset ederdim..

öyle değillermi$.. artık bir plaza insanı olarak gerçekleri tüm çıplaklığı ile anlatmanın zamanı geldi;

paspal lan bunlar! valla.. birçoğu nerdeyse spor ayakkabıdan bozma dümdüz ayakkabılar, sala$ bluz ve pantalon kombinasyonları ile geziyor.. saçlarını o esnada buldukları bir kalem ile tutturup i$lerini yapıyorlar.. öyle burnu havada küçük dağları ben yarattım durumları da yok.. hatta sırf bu önyargı nedeniyle ilk gün aralarında akraba düğününe gitmi$ $ık$ıkırdım hatun gibi kaldım yanlarında.. hafif bir makyajla da kurtarıyorlar i$i.. bazen hiç yapmıyorlar bile..

öte yandan dedikodu çarkının fena i$lediği doğru ama bu nerede yok ki? insanın olduğu her yerde.. burda bile var.. plazalarda yükselmenin daha zor olması nedeniyle de sürekli bir yarı$ var gibi ama bu bu mevzuyu ne kadar takıntı haline getirdiğin ile bağıntılı.. ayrıca gerçekten rahat bir ortamda ya$ıyorlar..su bulabilmek için tüm plazanın katlarını dola$ıyor olmayı saymazsak..

sözün özü;

sanıldığı gibi değiller.. çoğu dövmeli ve hızmalı hatta..ben yanlarında sıradan kaldım yahu!

çok dertliyim..
    #2316965 (alwayssleepy, 14.09.2007 21:30)

© 2008 - uludağ sözlük

plaza kadinlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. plaza kadinlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu plaza kadinlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» josh holloway » dizartri » maske » haci yagi » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » metrodaki guzel kiza asik olmak » celinebilirlik » power fm » almanca » anima » avrupa yakasi » bathory » asansor kullanmayi bilmeyen insan » yeni uu otomasyon sistemi » gemicik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » webcam acip tras olmak » sevgiliye son soz » 2009 ekonomik krizi » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » the night before » baslik sayi uyumu » threads » insani tedirgin eden kedi » carsten jancker » page hamilton » ruzgardasavrulanyaprak » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » sokakta yururken onune gelene kufretmek » ain t it fun » araba ile universiteye gelip hava atmak