platypus 

kapat
  1. avusturalya'nın güneyindeki tatlı su kaynaklarını, gölleri ve ırmakları seven bir tür gagalı memeli hayvan. uçamaz, ayrıca ilginçtir, yumurtlar.
    (ditty, 21.08.2006 17:41 ~ 17:51)
  2. yetenekli basçılarıyla tanınmış bir rock grubu.
    (koko, 21.08.2006 17:48)
  3. bas gitarda muhteşem john myung , vokal ve gitarda süper adam ty tabor , klavyede yakışıklı ve cilveli ama bir o kadar da yetenekli derek sherinian ve davullarda rod morgenstein dan oluşan süper bir yan proje grubu. özellikle myung adını duyanlar dream theater tarzı bir beklentiye girmesinler, uyarayım (dinlememiş olanları) oldukça iyi çalmalarına rağmen şarkıların yapıları yine de klasik rock kalıplarına daha yakındır.

albümleri;

- when pus comes to show (1998)
    - ice cycle (2000)
    (ditty, 21.08.2006 17:49 ~ 29.08.2006 21:15)
  4. (bkz: king s x) ty tabor
    (ditty, 21.08.2006 17:57)
  5. (bkz: winger)rod morgenstein
    (ditty, 21.08.2006 17:58)
  6. bilim adamlarının söylediklerine göre hayvanlar aleminin en ilginç hayvanıymış . kendisi dünyanın en çirkin hayvanları arasında olup herhangi bir anda karşımıza çıksa " sen de kimsin lan , nasıl bi mahlukatsın " tepkilerinin an kalacağı türden bi varlıktır . lakin kendisinin komik olmasının yanında acayip pisişik özellikleri de mavcuttur .

misal kendisinin ördek gibi gagası olup , memeli gibi kürkü ve yılan gibi zehri bulunur .

ha olurda yolunuz avusturalya'ya düşerde tenhada bu hayvanı görürsenin sakın haa olur da " aman ne sevimlisin sen bakim ton ton şey " deyip hayvana yaklaşmayınız , sevmeyiniz .

http://www.milliyet.com.t...ate=08.05.2008&ver=26
    (peter tırpan, 08.05.2008 16:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» harput un tarihi eserleri » biri forward mi dedi » pilli bebek » yigit ozgur esprileri » lider » bir muzisyenin opeth ten ayrilma sebepleri » kobe bryant » karmaya oynamak » aysen ozdemir » ilhan irem » cumingsoon » kurt » dingildek dingiz » texas hold em poker » orospu cocugu » akp yalanlari » savsat bari » bir tel kopar ve ahenk ebediyen kesilir » kivi » kayip mavi cocuklar » sampanya patlatma cezasi » koltuk alti killi olan kizlar » seovi marsi » ciyzis kirayzs » jose mourinho » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » diego alfredo lugano moreno » gelin mi kaynana mi » sozluk ben bugun gazete okudum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa