platina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pl
  2. plab
  3. place
  4. place mark
  5. place mat
  6. place to go
  7. place up
  8. place vendome
  9. placebo
  10. placebo effect

© 2008 - uludağ sözlük

platina başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. platina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu platina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adalet tolerans evrim ve ronesans » yaran bir derdim var sikayetleri » kurulan alarmi tatilde kapatmamak » her turk potansiyel pkk lidir » yedegin yedegi olmak » ichthyosaur » mario kasun » sham rain » antidepresan » rio ferdinand la dokuz aylik oynamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games