plakadaki tr kismini kirmizi yapmak 

kapat
  1. şovenist milliyetçilik akımından etkilenen yurdum insanının son icraatıdır. araç plakalarındaki aracın hangi ülkeden oldugunu gösteren mavi kısmın üzerine sticker yapıstirmak suretiyle hem kırmızı yapılır hem de üzerine türk bayragı kondurulur. böylece bunu yapan insan türkün gücünü tüm dünyaya göstermiş olur. hem de siyasi görüşünü cümle aleme göstermiş olur. sanki türk bayragı sadece bir siyasi görüşün simgesiymişçesine ...

kişisel fikrim türk bayragı türk ulusunun en temel, herkese ait olan, birleştirici değerlerinden biridir. öyle ota boka yapıştırıp sulandırmak bayrağın değerini hafifletir. türkiye için birşeyler yapmak istiyorsan sağa sola bayrak yapıştırcağına çalış adam ol. yok eğer gerçekten vatana millete yararlı birisi olduğunu düşünüyosan da bunu plakana bayrak yapıştırarak "bak ben ne kadar da vatanseverim ama kırmızı tr yapıştırmayanlar değil" şeklinde etrafa garip bir gösteriş malzemesi yapma.
    (arkun, 08.05.2008 13:20)
  2. kişinin kendi duygularına ve düşüncelerine kalmış bir eylem. başkalarını rahatsız etmesi komik olan eylemdir zira osuruktan nem kapma olayına benzer. tabi türkler'de ki bayrak geleneğini bilmek gerekir. türkler'de ki bayrak geleneğini eleştirmek ve bu geleneğin değişmesini istemek, türkler'in emperyalizm kökenli kültürlerin altında ezilmesini istemekten başka bir şey değildir.
    (irishstorm, 08.05.2008 13:30 ~ 13:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deja loin » soyut insan » erdem akakce » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » 1987 » patnos un tarihi eserleri » dogancilar » 22 haziran 2008 dark tranquillity istanbul konseri » xxl radio » gonna fly now » amme intizami » yeni bir sayfada sana bakmak » yaran wc kapi arkasi yazilari » sabri sarioglu » kars in tarihi eserleri » manita lafinin kokeni » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » v yerine w yazan insan » yazik oldu yarinlara » akiskanlar mekanigi » ciss mesaj hani » since i ve been loving you » kirklareli » icine girilen kucuk kaygan delik » greyfurt » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » efes beer fest » gece karnin acikmasi » tamally maak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa