plajda havluya burunerek don degistirmek 

kapat
  1. soyunma kabinine gitmektense "aman canım, ne olacak sanki; şuracıkta değiştirivereyim" diyerek, bir havlu marifetiyle avret yerlerini gizleyip (bu arada mümkünse arkadaşlardan yardım alarak) mayoyu çıkarıp donu giymek ya da donu çıkarıp mayoyu giymek. Genellikle ya da sadece erkeklerin rağbet ettiği plaj ritüeli.
    #1133841 (huruf, 10.01.2007 17:46)
  2. bir bayanın yapması durumunda en hafif ithamın teşircilik olacağı davranış.
    #1133867 (lusi, 10.01.2007 17:50)
  3. beyaz paçalı donla denize girmiş bünyelerin yapmasına gerek olmayan davranış.

gören görmüş zaten. *
    #1133914 (BlindGuardian, 10.01.2007 17:59 ~ 18:00)
  4. küçücük bir çocukken annelerimizin bize zorla uygulattırdığı eylem... direnirsin "ben kabinde giyinecem" diye, ama illa ki havlu sarıp da kumsalda giydirir seni anne insanı. yine de bizim iyiliğimiz için olduğunu yeni yeni idrak ediyorum. mazallah ba$ımıza kötü $eyler gelebilir kabin mabin, bunlar tehlikeli yerler.
    #1133932 (dom dom bullet, 10.01.2007 18:02)
  5. insanları, hayal güçlerini kullanmaya zorlayan eylem.
    #1133946 (sur duvari, 10.01.2007 18:04)
  6. genellikle annenin zorla yaptırdığı rezil rüsva hareket.

+anne bakıolar yaaa..
    -olm kim ne yapsın senin pipini düz dur giy şunu hadi
    +ya offf.. aha ! bizim sınıftaki kız anne offf..
    -sus çakarım azına ha !

vay be ne günlerdi...
    #1133955 (zksek, 10.01.2007 18:06 ~ 18:08)
  7. (bkz: çaya iki kaşık şeker atmak)
    #1133993 (impayatoy, 10.01.2007 18:11)
  8. bazen zoraki yapman gereken eylemdir çünkü mekanda soyunma kabini yoktur.arkadaşlarına güvenerek te onların tuttuğu havlu içersinde donunu değiştirmeye çalışırsın
    -akşam üzeri kızlara yavşamak amacıyla bomboş sahildekonyaaltı bulunan 2 kızın yanına havlu atılıp denize girilmiştir akabinde sigara içmeyen bir bünye olarak ben kızlardan ateş isteyip ıslak ellerle sigarayı yakmayı beceremeyip ortadan kırmışımdır.
    gitme vakti geldiğinde mecburen donu değiştirmek için havlu kullanılmak zorundadır.
    arkadaşlardan biri havluyu indirir gibi yapıp beni tedirgin etmektedir.
    ben: ya olm dur 2 dakka(o esnada hafiften indirir bişe gözükmez tabi)
    kız:gördük hehe gördük
    ben:sanki hiç görmediğiniz birşey
    kızlar:hönk!?
    öncesinde aldığımız telefonlar da bir işe yaramamıştır sonrasında.
    #1134027 (hndrxsyna, 10.01.2007 18:18 ~ 12.02.2007 02:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

plajda havluya burunerek don degistirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. plajda havluya burunerek don degistirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu plajda havluya burunerek don degistirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about plajda havluya burunerek don degistirmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.