plaj cantasi 

kapat
  1. plaja giderken içine havlu,güneş gözlüğü, kitap, güneş kremi x3, tarak, ayna, nemlendirici ruj, hasır şapka, cep telefonu, cüzdan, anahtarlık, küçük şişme yastık, bone gibi levazımatların konulabildiği bunca şeyi alabilecek kapasitede olduğu için bir çeşit bavul.
    #1464784 (rapunzel, 28.03.2007 23:05)
  2. herzaman içi kum dolan ve yaz sonunda hüzünle dibindeki şezlong fişlerine bakılan, özlenen nadir eşyalardan.
    #1464988 (tambirleydi, 28.03.2007 23:38)

© 2008 - uludağ sözlük

plaj cantasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. plaj cantasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu plaj cantasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masturbasyon yaparken beni dusunmus mudur » batilinin siyasetlerini tarihlerinin belirlemesi » interstar » dokuz aylik » davor kus » kadro hareketi » baris memis » 2010 dunya kupasi elemeleri besinci grup » 6 ayda 2 nokta 4 milyar ytl kar etmek » yerel saat farkini hice sayan cola turka reklami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games