pkk ya lanet okuyoruz grubundan ayrilmak 

kapat
  1. bir facebook haberi, "xx arkadaşınız PKK ya LANET okuyoruz grubundan ayrıldı" diyor ve insanı derin düşüncelere gark ediyor. ne yani artık lanet okumuyor mu yoksa saflarına felan mı karıştı noluyoruz lan.
    #3498578 (ethembaki, 05.06.2008 18:44)

© 2008 - uludağ sözlük

pkk ya lanet okuyoruz grubundan ayrilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pkk ya lanet okuyoruz grubundan ayrilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pkk ya lanet okuyoruz grubundan ayrilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mozzart » beduk » rambo okan vs bebek okan » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » oldum de uyandim » tek odali hayat » valon » cuneyt arkin a bunu da yaptilar » iphone » agzi olu gotunden soguk olmak » mustafa celaleddin pasa » deusozluk » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » plutarco elias calles » yaran diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esat edin » ua cennet » moldovya » golgesisin kendinin sadece » voleyi vurmak » dolphins cry » yaran basliklar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » ned flanders » recep tayyip erdogan in msn i » sadik gurbuz » john mayer » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci