pkk sorunu 

kapat
  1. kurt sorunu ismi altında, bir halka mal edilmek yoluyla meşrulaştırılmak istenen fitne, son celâlî isyanı.
    #1298263 (çakan adam, 13.02.2007 13:13 ~ 12.10.2007 14:44)
  2. mumtaz er turkone'nin bugünkü köşe yazısının temel konusu.

"pkk, bir halkın özgürlük mücadelesini veren bir örgüt değil. PKK, terör ile bölge güçlerine taşeronluk eden bir çıkar şebekesinden ibaret. PKK, ona sempati duyanlara bile zarar veren kontrolden çıkmış, başkalarına hizmet eden bir örgüt. Şimdi bu örgütün her yere sıçratacağı kanı durdurma görevi, en çok barış ve özgürlükten bahsedenlere düşmüyor mu?

pkk çapraşık, kirli oyunların peşinde. Karşımızda kurt sorunu'nu gündemden düşüren bir terör sorunu."

http://www.cafesiyaset.co...011/PKK-neyin-pesinde.php
    #2457330 (burada seviyorum seni, 11.10.2007 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

pkk sorunu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pkk sorunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pkk sorunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hulk karakterinin donusurken soyledikleri » nissan almera » hakki baba » camdan atlamak » vermesin dedim sorun yok » raki bitince kolonya kullanmak » ps2 » yavuzum » cigdem » ergenekon yok diye yirtinan sozluk yazari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci