pkk lilarin kerkuk e kaydirilmasi 

kapat
  1. akepe hükümeti sayesinde ülkemizin kırmızı çizgilerinin hepsi kirmizi delik*oldu. ermenisi, rum u, kürdü... giren girene maşallah.
    #1264216 (shalamar, 06.02.2007 01:55)

© 2008 - uludağ sözlük

pkk lilarin kerkuk e kaydirilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pkk lilarin kerkuk e kaydirilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pkk lilarin kerkuk e kaydirilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » 2009 ekonomik krizi » latince bilen sozluk yazarlari » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » yeni uu otomasyon sistemi » logitech » basbug ataturk » delivery at frontier » michael wilton » fatih terim » ferhat gocer in takim elbisesi » dilber kocarslanli » wayne static » bluevelve » muslum denen hiyar burda mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pos makinasi olan dilenci » laz muzigi » devrimci yazar ayarla fasilitesi » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » turbanli » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » mevlut erdinc » ataturk dirilse olabilecekler » milli cenabet partisi » stop hammertime » yavuz seckin » arwa damon » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » nightwish » xwezi