pkk karsitligina eksi oy vermek 

kapat
  1. (bkz: sözlükteki pkklılar)
    #576027 (piandahalf, 25.08.2006 15:54)
  2. atatürkle ilgili yazılanlara da eksi oy veren zihniyetin faaliyetidir..
    #576029 (sour cherry, 25.08.2006 15:55)
  3. benim yazdığım entrylere yapılmış şey olup aldırış edilmemesi gerekir:

"eksi oy aldım diye pkk karsitliginı bırakmam."

ayrıca, bu kişiler pkk karşıtı olan kişilerin pkk ile uzaktan yakından ilgisi olmayan entrylere de sırayla eksi oy vermektedir.
    #576034 (hunlu, 25.08.2006 15:56 ~ 18:02)
  4. (bkz: kuyruk acısı) **
    #576474 (no promise, 25.08.2006 17:54)
  5. pkk karşıtlığına değil yazarların entrylerindeki hakaret ve küfürler yüzünden eksi oy veren sözlük yazarlarıdır.Söz konusu yazarlar sözlüğün ideolojik bir platform;bir kin ve nefret aracı olmasından rahatsız oldukları için eksi oy vermektedirler.Ayrıca bir entrye kötü oy verdi diye kimse vatan haini olmaz.O mantıkla bakılırsa entrylere olumlu oy verenlerin birer kahraman olması gerekmektedir.
    #576484 (diyonsos, 25.08.2006 17:56)
  6. konuyla ilgili eksi oy almış bir girim için bkz; (#561082)
    #576494 (shalamar, 25.08.2006 17:58)
  7. pkk karşıtı olmak için Türk olmak, pkk yanlısı olmak için de Kürt olmak gerekmiyor. bunlar pkk yanlısı kürt olmayan tipler ya da sözlükte pkklı var zannedilsin de kendilerince eğlence çıksın diye uğraşan tipler olabilirler. yani kürtlerle hiç ilgisi olmayabilir. satılık örgüt pkk. fason terör işi yapar bunlar. biri de git uludağ sözlükte terör estir diye üç kuruş vermiştir bi sempatizana. ne yani olamaz mi
    #576499 (williamhowardtaft, 25.08.2006 17:59)
  8. seçimlerde oylarının sandığa gömüldüğünü farkeden (bkz: gözü oyuk kargaların)
    internet ortamında kendini tatmin ettikleri durum..
    #576511 (Aktif matkap, 25.08.2006 18:04)
  9. üsluptur üslup...
    nasıl oluyor peki bu üslup işi hemen acıklıyalım, bilindigi üzere pkk olayı gayet politik bir olaydır, burda "mına kodumun cocukları" yazmak kimsenin eline bir sey gecirmez, sadece yazan yazarı biraz rahatlatır, "ulan ne küfür ettim beeaa" diye gerinmesini saglar, peki olması gereken nasıldır, yaparsın gayet mantıklı politik bir acılım, ordan haklı olarak yaparsın pkk karsitliginı ama "hepsi gebersin ibnelerin" yazında hiçbirinin ölmedigi gibi, benim saglam temellere basan yazılar okuma istegiyle acmıs oldugum baslıgın içine edersin, işte burada ne için yazıldıgı önemlidir, amac pkk karsitligi mıdır? yoksa amac pkk ve bazı entrylerde kurtlere küfür etmek midir?

not : küfür etmek ele hiçbir şey geçirmeyecegi gibi, (bkz: aciz insanın yersiz kufur merakı)
    #576520 (dopdop, 25.08.2006 18:08 ~ 18:21)
  10. (bkz: ayar yiyen sığ görüşlü yazar)
    #576560 (diyonsos, 25.08.2006 18:19)

© 2008 - uludağ sözlük

pkk karsitligina eksi oy vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pkk karsitligina eksi oy vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pkk karsitligina eksi oy vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni yili dansozle karsilamak » tc electronic » desmond david hume » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » afuv » kaybetmek » dertleri zevk edindim » bilinc sislenmesi » metrodaki guzel kiza asik olmak » anestezi » 4x21 doludizgin » lavaboya kul dokmek » behavioral autogynephilia » yaran msn iletileri » cennetten kovulan insan replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mark jackson » ozgur sozluk » eyes wide shut » the 39 steps » deniz feneri dernegi » hebokobe » rotten com » sisko muavinler » yolun basi » kirli » yan bakmak » tikky » bim » uludag sozluk moderator secme ritueli » beyaz melek