pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. daglica baskini ni genelkurmay biliyordu
  2. daglica baskini ve arka planindakiler
  3. daglica baskini icin yapilan sarki
  4. asiret
  5. asiret reisi
  6. asiret mektebi
  7. asiret dugunleri
  8. asiret dizileri
  9. asiret raporu
  10. bir asiret olarak sirinler

© 2008 - uludağ sözlük

pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insani anlamsizca mutlu eden seyler » herkes mi sevgilisinden ayrildi » anestezi » cem karaca » cooler than jesus » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » uhde » canli bomba » milli cenabet partisi » motorstorm » tatar yayi » you don t mess with the zohan » aydogan babaoglu » axxo » www iktisat eu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » strong and smart » hitler ve siyonistlerin iliskisi » lupelius » 17 mayis » no tanri no cry » yarim derdini ver bana » sihirli balon » hicbise » gotverenlik » frekans » basbug ataturk » giuseppe verdi » ben bilmem keyfim bilir » bosa cikmis volkan demirel bakisi