piyasayi kizistirmak 

kapat
  1. efendim uyaniklarin cok sevdigi yontemdir. ticari piyasa da fiyat kirabilmek amaciyla alim yapilacak urun icin 2 yerden fiyat alinir, kendilerine baska yerden de fiyat aldingi belirtilir, alinan fiyatlarda digerine dusuk soylenir. bir de hayatta piyasayi kizistiranlar vardir ki, bunlar mkorkulasi kacilasi kisilerdir. cunku kendi kendine alip satilacak mal muamelesi yapan insan dusunun karsisındakine neler yapmaz. somebody to love somebody to....
    #215523 (vaylo, 06.05.2006 02:08)

© 2008 - uludağ sözlük

piyasayi kizistirmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. piyasayi kizistirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu piyasayi kizistirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafa yoran cevreci zirvalari » vicdan » ismail turut gibi terleme rehberi » qele qele » sarki sicmak » bugun dogan cocuklara isim onerileri » simit » kopegi kovalamak » amd opteron 8347 he » tv yi evden dinleyip karsi apartmandan izlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci