piyasaya ilk cikan marka 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. piyasaya surmek
  2. piyasaya gore ayarlama
  3. cinlilerin her piyasaya girmesi
  4. piyasaya hizli giris yapmak
  5. sebnem ferah in piyasaya dustugu iddiasi
  6. uludag gazozdan sonra eksi gazozun piyasaya cikma ihtimali
  7. agizdan cikan soz namludan cikan kursun gibidir
  8. marka
  9. en iyi yuz marka
  10. marka puan

© 2008 - uludağ sözlük

piyasaya ilk cikan marka başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. piyasaya ilk cikan marka ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu piyasaya ilk cikan marka nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» je t aime moi non plus » laik ateist agnostik aczmendi musveddeleri » sevsen boyle olmazdi » over logging » utorrent » oluyorum kederimden » en iyi sozluk yazar oldugun sozluktur » en ciplak kizlarin istanbulda olmasi » olum orucu sehitleri » abdullah bin cehs a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games