piyadenin komando beresi ile fotograf cektirmesi 

kapat
  1. askerlik albümünde en karizmatik anları ölümsüzleştiren fuji filmlerinin bile hayretle izlediği ambianstır. askerlik yapanların iki tip pozu vardır;

1) komando beresi pozu : keramet berededir, hafif yana kaykılmış ve mağrur bir ifade ile çekilen foto, anacığa, babacığa ve sevdiceğe gönderilir. ama neden piyade kepi ile o foto çektirilmez, orası muallak. işin ilginci, askerlere foto çeken yerlerde bu berelerden her zaman bulunur.

2) john rambo pozu : kolları gösteren atlet destekli, G3 ile çekilen pozdur. hatta silah deposundan mesul astsubay kafalanırsa, bilimum silah ile çektirebilirsiniz. ağır makinalı dahil. yalnız ben denedim, ters tutmuşum, 1 hafta bel ağrısından revir almıştım, gidecek olanlar denemesinler. bu fotoğrafı çektiren iki ayrı kişi arasındaki 7 farkı bulmak genelde zordur, ikisinin de bacakları açık, yüzde çemkirmiş bir ifade, güneş gözlüğü ve koltuk altı pişik olmuş gibi açık duran kol mevcuttur, diğer kolda silah var.

pozlar çekilir, filmler yaptırılır, filmler afilili çıkmış ise, çeken devreye kantinden kola veya poğaça ısmarlanır, fotolar göz kapalı çıkmış ise, elinin yayını zükem denir ve kızılır.
    #1495035 (soothsayer, 05.04.2007 18:01)
  2. (bkz: baskasının seyı ile gerdeğe girmek)
    serbest çağrışım *
    #1495055 (necromancer, 05.04.2007 18:05)

© 2008 - uludağ sözlük

piyadenin komando beresi ile fotograf cektirmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. piyadenin komando beresi ile fotograf cektirmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu piyadenin komando beresi ile fotograf cektirmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gidecegim diyerek dikkat cekmek » komsularla toplanmak » skinny dipping » journey to the center of the earth » hazirladigi kopyayi caldiran ogrenci » yaran entry silinme sebepleri » kimliksiz halde polise yakalanmak » ask yeniden » toplam entry » hazreti muhammed a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci