pixie bar 

kapat
  1. Tom Tom Mah. Tosbağa sk. No:12 - Galatasaray. Ara Cafe'nin sokağındaki eski Dogzstar.
    Gecen cuma aksami acilis partisi gerceklestirilen ama ne yazik ki biraz uzaginda hatta cooook uzaginda oldugum icin katilamadigim bar.
    #3089148 (boreas, 03.03.2008 19:09 ~ 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

pixie bar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pixie bar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pixie bar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » arapca olan her metni kuran sanmak » tutunup kendime » gizemli yazar » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » metin fidan » ha ha » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » doldur bosalt » anti din ekibi » sperm deyince gulen universite ogrencisi » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » kizla mac muhabbeti yapmak » ali sami yen cehennemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » muslum gurses » waltari » ankaragucluler saraba dustuler » cemsbg » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » bush un musluman olabilme ihtimali » sarah palin » bed of roses » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » chazsmyr dhuunyl » giannis parios » fenerliyim ama tedavi goruyorum » ryan o reily » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali