pissti 

kapat
  1. yeni sezona kadro değişikliğiyle devam edecek olan show tv programı. bu gece 23:15 te başlıyor. yine reha muhtar önderliğinde, mehmet ali erbil, ajda pekkan ve deniz akkaya ile birlikte gündemi yorumlayacaklar. mehmet ali erbil'i zaptetmenin zor olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.
    #665001 (krmyrdsn, 25.09.2006 16:03)
  2. yapımcılığını abdullah oguz un yaptığı programdır.
    #665033 (miksaj, 25.09.2006 16:10)
  3. dün akşamki bölümüne internet mahir, eksi sozluk yazarı otisabi ve ajdar anik konuk olmuştur.
    #827412 (barış, 07.11.2006 18:35)
  4. (bkz: pisti)
    #827415 (dreamshower, 07.11.2006 18:36)
  5. pisti oynarken gaza gelen kişinin pişti yaptığı kartı *çaat* diye yapıştırırken sarf ettiği söz. karşıdaki oyuncu da "tü allah kahretmesin olm seni ya" tarzı bir ifade takınır kendince.
    #827426 (grandmaster flash, 07.11.2006 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

pissti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pissti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pissti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipnoz » rafet el roman » bir kalbin icinde agliyor ask » no tanri no cry » zendostluk » black star » ozgurluge kursun » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » maslak opet » samata » dertleri zevk edindim » elazig anadolu lisesi » the zephyr song » ev kiralari ve fiyatlarindaki hizli dusus » deli osman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir gecelik kizin basa bela olmasi » cukurova universitesi » yaran kufurler » starfucks » bugsbunny » hifzi topuz » erkan ogur » binnur kaya » abuse » sekropia » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » o cocuklari » rastgele ulke saldirisi » dindarlara kin gutmek » erotic asphyxiation