pisst dunyali bir baksana 

kapat
  1. uzaylı mahlukatin dunyaya gelip butun parasını kumarda kaybedip culsuz kalmasından ötürü yoldan gecenlerden sigara yol parası vb icin dilencilik yaparken kullanması muhtemel nida.
    #1074176 (mulayim, 29.12.2006 08:01)
  2. +pist dünyalı baksana.
    -efendim canım.
    +memlekete dönecem bir yol parası be abiii.
    -gel benim kayınço otogarda çalışıyor seni bindirelim bir otobüse rahatça gidersin.
    +olur...
    #1074245 (kurremkarmerruk, 29.12.2006 09:05)

© 2008 - uludağ sözlük

pisst dunyali bir baksana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pisst dunyali bir baksana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pisst dunyali bir baksana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osasuna » opioid » orda durma » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » cemsbg » kesif sanrilari » mulayim » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » lord esseinski » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » www wwwwwwwwww www » pkk nin lider kadrosu » gerdek gecesi diyaloglari » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » tas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eki eki » otistik dusunce » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » tromboanjitis obliterans » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » the dreamers » die anna » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » marcus miller » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » amcaoglunun yeri » sampiyonlugunu ilan etmek » bulent ozdemir » lynyrd » kumral