pisst barmen 

kapat
  1. fikret kızılok - yadigar albümünün en can alıcı ve etkileyici şarkısı.

Dut gibi bulut gibi
    Kovulmuş ve lut gibi
    Geçmişime kargayım
    Bir başkayım bu akşam

Transforme deforme
    Marjinal ve enterne
    Geçmişime kargayım
    Bir başkayım bu akşam

Testosteron bazında
    Altı duble sonunda
    Derdime deva buldum
    Hipokrat oldum bu akşam

Pişt barmen
    Sende bizdensin
    Karlı kayın ormanında
    Bisiklete binersin
    Başkaldırıyorum de

Kaldır başını
    indir kaşını
    Azgın demokrat

Geceleri gökyüzünde
    şairlerin önsözünde
    Sağdan vurup sol gözünde
    Parsa topla benim için

Kim bulmuş ki kafayı
    Parlemento başbakan
    Dağıtırım ulan burayı
    Kralı oldum bu akşam

Krediler kesilmiş
    Zaten ruhum ezilmiş
    Konkortado iade
    iterim ulan hepinizi
    Bu akşam

Testosteron bazında
    Altı duble sonunda
    Derdime deva bulup
    Hipokrat oldum bu akşam

Pişt barmen
    Sende bizdensin
    Madem rakı içersin
    Neden tesbih çekersin
    Başkaldırıyorum de

Kaldır başını
    indir kaşını
    Şaşkın teokrat

Geceleri gökyüzünde
    Şairlerin önsözünde
    Sağdan vurup sol gözünde
    Parsa topla benim için
    (raven, 12.04.2006 09:25)
  2. Zülfü Livaneli'nin kişiliğine ve yaptığı müziğe atıfta bulunan Fikret Kızılok şarkısının adı
    (cassandra, 13.04.2006 20:38)
  3. fikret kizilokun değimiyle kufur gibi sarki.
    (osmanthegral, 19.09.2007 21:34)
  4. rahmetli üstadın(eğer mükemmel bir oyuncu değilse); sarhoş kaydettiği şarkıdır.
    (şişenin) dibine kadar samimidir.

(testosteron bazında, altı duble sonunda..)
    (peevish, 01.03.2008 03:43 ~ 03:52)
  5. dinlerken yüzde bir tebessüm belirmesine yol acan fikret kızılok parçası. levent kırca'dan daha iyi rol yapmıştır fikret kızılok bu parcada. göndermeler gideceği yere gitmiştir.
    (xargn, 06.03.2008 19:42)
  6. "-bu adamı tanıyormusun" şeklinde devam eden cümle...
    (Unay, 06.03.2008 19:48)
  7. fikret kızılok'un demirbas ve yadigar albümlerinde bulunan ve klibinde kendisine mumtaz soysal'ın eşilk ettiği şarkı. zülfü livaneli ve ahmet kaya'ya müthiş giydirilmiştir.
    (Cemali, 02.05.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yoshimitsu » huseyin celik » a 101 » jameer nelson » vav olmak » resat calislar » penis kardesligi » colin kazim richards » sanatsadim » x sensin y de sana girsin » kilic baligi nin oykusu » just in time » es durumundan cevresi genis olmak » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » umut kuzey » 34 tdf 74 » ataturk un sovalye olmamasi » ooze venue » dedim komutanim bi siktir git » deprem olunca klavyeye kosmak » ikinci olmak » lumpenim koyunum itaatkarim » derken bosalma » ben gideyim » kadinin sessizligi » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » emre asik » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa