pismis kelle 

kapat
  1. -Engin Ergönültaş tarafından çıkarılan bir mizah dergisi.
    -büyük baş hayvanların kafasının közde pişirilmesiyle hazırlanan bir yemek türü.
    -bu yemeğin görüntüsünden yola çıkan bir deyime ev sahipliği yapan kelime.
    (bkz: pismis kelle gibi siritmak)
    #2898623 (asiti kaçmış kola, 26.01.2008 13:30)
  2. evimizin yakinlarinda bir sakadatci vardi. okula gidip gelirken onunden gecerdim. sakatatcinin onunde cirkin sisman bir kedi dururdu. nedense bu kediyi hic sevmezdim. firsatini buldukca tekmelerdim onu. dukkanin onunde bir camekan vardi. icinde pismis kuzu kelleri siritarak sahiplerini beklerlerdi. hep ilgimi cekerdi bu pismis kelleler. kediyi tekmelerken, goz ucuyla onlara bakardim. onlar da bana BAKARDi. ben de onlara siritirdim..
    #3403625 (judas, 16.05.2008 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

pismis kelle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pismis kelle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pismis kelle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlis numara diyaloglari » self sufficient » uyuyan dev » baby we better try and get it log » mitch kupchak » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » felak suresi » saddam in idamindan cikarilmasi gereken sonuc » software copyright » isik universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci