pisman degilim 

kapat
  1. hakeden birine yapılan bir davranıştan rahatsız olmamak durumudur.
    #2230697 (bohembebek, 30.08.2007 19:35)
  2. + pişman mısın ?

- eksi oy verdim pişman değilim !

+ tekrar soruyorum pişman mısın ?

- değilim yine olsa yine yaparım !

+ götürün bunu..
    #2230706 (peceteye recete yazan doktor, 30.08.2007 19:36)
  3. (bkz: yine olsa yine yaparım)
    (bkz: pişman değilim yine olsa yine yaparım)
    #2230708 (yarim, 30.08.2007 19:37)
  4. +pişman mısınız?
    -pişman değilim, namusumu temizlemek için öldürdüm.
    namus cinayetleri sonrası diyaloglarda geçen cümledir.
    #2230719 (mincirma, 30.08.2007 19:40 ~ 19:41)
  5. benimsenip, hayat felsefesi yapılacak cümle.
    'yaptığım, yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim' ne kadar huzurlu bi söylem.
    #2230780 (unique, 30.08.2007 19:53)
  6. toplum tarafından kabul görmeyecek bir eylemde bulunan insanın, çıkıp "şimdi geriye dönsem aynı şeyi tekrar yapardım" demesidir.
    #2230794 (psycho freak, 30.08.2007 19:54)
  7. keske dememektir.

"birbirimize iyi gelmedik.
    sen beni kanattın ben seni
    başlamadan bitti

birbirimize iyi gelmedik
    uzaktan bile kanıyoruz
    geçmiyor

geçer

pişman değilim
    zaman alır gider
    ege yıkar geçer

sen pişmansın bu sana yeter

keşke sen pişman olmasaydın sen ne kaybettin ki

ben kaybettim en çok
    seni kaybettim
    bu bana bir ömür yeter"
    #3783277 (blonde mermaid, 07.08.2008 13:45)
  8. zorla pişman ederler insanı. pişman mısın. en nefret ettiğim ruh durumudur pişmanlık. kelimenin söylenişi bile ters, kötü bir kelime, ahenkli değil, sırıtıyor sanki pis pis. sürekli arkama bakarak on dakika bile yürüyemem ben, takip edilsem bırakırım kendimi, katlanamam kaçmaya, sabırsızlığın vücut bulmuş hali gibiyimdir. ya pişman olursam diye düşünmem kararlarımdan önce aslında, aklıma bile gelmez, ama geri dönülmeyecek anda içimi kaplar korku, ya pişman olursam, en münasebetsiz zamanda yani, beni ele geçirmesine izin vermeye dayanamayacağım tek ruh hali budur belki de. belki diyorum
    herşeyi yaşamış olamam herhalde. pişmanlık kendimi yok saydırıyor çöktüğü zaman. sanki o kararları veren ben değildim, kendimin dışına çıkıp kendimi ayıplama yeteneğim olduğunu farketmiştim altı yaşında, o zamandır pişmanlıkla bir olup kendimi ayıplıyorum. pişman olmamak için çaba sarfetmeyen birisinin kendi içindeki pişman olma korkusudur bu. çelişki denmez ona... pişman değilim.
    #3783373 (invinoveritas, 07.08.2008 14:04)

© 2008 - uludağ sözlük

pisman degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pisman degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pisman degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cekememek » celtek tumulusleri » 22 kisiyle online olmak » zehra vakfi » seovi » ozru kabahatinden buyuk » trinidad tobago milliyetciligi » ergenekon cetesi » sozlugu karistirmak istemek » ktu sozluk » zeplin » beyaz melek » zehir » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunyamin ayasi turbesi » we rise » ataturk un karga kovalarken olmesi » guitar hero world tour » be with you » kominist » yalcin kucuk » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » felsefenin tesellesi » serenitytheone » when nietzsche wept » dr cureklibatur ve bay arkin » serbest kararlilik » turkan soray » satisa cikarilan ulke