pislik yuvasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pislik
  2. pislik yapmak
  3. pislik herif
  4. kesin bir pislik var
  5. kes sesini pislik
  6. sisko pislik
  7. pislik yumagi
  8. bir pislik var degil mi
  9. pislik yumagi insanoglu
  10. pislik olma hevesi

© 2008 - uludağ sözlük

pislik yuvasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pislik yuvasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pislik yuvasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ece temelkuran a fahise denilmesi » azize tanrikulu » zibidi » pakize suda nin sezen aksu ya verdigi ayar » salih abi bana bi onluk yap » red eye reduction » the craving » siyah ve sari alemin krali » televizyon izler gibi kizi kesmek » zhou chunxiu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games