piskinligin bu kadari 

kapat
  1. bazı konularda yüzsüzce üsteleyen kişilere karşı bir yakarıştır. Deyimleşmiştir.

Tanımı hallettik.
    Arkadaşlar tamam bir fiyaskoya imza atmış olabilirim. Sadece küçük bir kural atlama olayıydı. Gerekirse özür de dilerim ancak bazılarının işine geldi sanırım bu olay. Ancak herkesin kabuletmesi lazımdır ki tamamen kural dışı bir başlık modlar yazarlaz zartlar zurtlar tarafından kullanılır oldu türedikçe türedi bakınızlar peşpeşe geldi. O kadar abartıldı ki diye devam etmeyecem çünkü girilen ilk on entrynin içinde bile saçma salak bakınızlar açıklamalar vardı. Diyeceğim şu madem beğenmedin madem kural dışı çakarsın gammazı olayı kökten halledersin. Yanlış mıyım? Yok ama hala zerrekadargamiolayan adam şöyle bu başlık böyle zarttı zurttu. Bana ne ne yaparsanız yapın ama isteğim şu. dinime kufreden musluman olsa atasözünü de unutmayın.

kotu yazarlar cektirsin gitsin * adlı başlık da felsefe yapma (#2997159) numarlı entrysiyle harika bir şekilde anlatmıştır mevzuyu. Bir boktan çakmayan adamların sadece aykırılık olsun bir karizmam olsun bir sözlükte yazarım diyebilmek için girdiğini. Açık yazar alımı bulduğu sözlüklere girip hemen bir kaç copy-paste yapıp yazarlık aldıktan sonra da herkese ben aslında buyum dediğini. Biliyorum bu başlık da harcanacak ama en azından bazıları bilirler kendilerini anlarlar diye ben şansımı denedim. Hadi şimdi eyvallah. Yaladım yuttum.
    #2997235 (zerrekadargamiolmayanadam, 13.02.2008 14:04)

© 2008 - uludağ sözlük

piskinligin bu kadari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. piskinligin bu kadari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu piskinligin bu kadari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kork bizden » ask yaslandirir » pomak » tanri » all my loving » bitlis te bes minare » ahmet karayay » atm den makbuz isteyen anarsist genc » ucak » gece vakti disarda gezen kiz » metro diye metro firmasi otobusune binmek » monaco » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » jakob van hoddis » kanal tedavisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » money » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » vatan » tanri vs insan » adnan sezgin » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » turk olarak gorevim askerlik degil » full metal jacket » kadini seksi gosteren unsurlar » babanin kriz var demesi » tuhh kahretsin » nihat dogan dan aforizmalar » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » please mister postman