pisince artan yiyecekler 

kapat
  1. misir, bir avuç koyuyorsun sonrası malum, kar gibi tane tane bir dünya patlamış mısır. cool tabiriyle popcorn.
    #2812099 (goodboy, 09.01.2008 13:16)
  2. bugdaygiller ailesinin nerdeyse tamamı suya girince şişme özelliğine sahiptir.
    #2812130 (Seytanin Fisildadiklari, 09.01.2008 13:25)
  3. besmeleyle başlanıp pişirilen yiyecekler. babaanem öyle diyordu; bereket gelirmiş.

bir de, alın teriyle kazanılan yiyecekler artarmış böyle.
    #2812145 (nikim yok benim, 09.01.2008 13:28 ~ 13:44)
  4. bunlar hacmen artmasa da tadından dolayı, yedikçe bitmiyor gibi gelen yiyecekler de olabilir. anne, kereviz pişirmiştir. kokusunu duyduğu an kaçmaya kalkan çocuğunu yakalamış, kulağından tuttuğu gibi masaya oturtmuştur. baba ise o zamana kadar, yedekte kalmış ve ısınma turlarını tamamlamıştır. çocuğun en ufak mızıltısı ile anında maça müdahale edecektir. artık maçta iyi olan kazansın temennilerinin bir anlamı yoktur. bu artık; güçlü olanın kazandığı, şikeli bir maç olmuştur. baba dağ gibi masanın başında oturmaktadır. anne ise sadece gözleri ile zaferden kendinden geçmiş, kahkalar atmaktadır. tabağı alır ve " sadece 1 kaşık koyuyorum " der. çocuk; bir tabağa, bir babaya bir de anneye bakar. baba da fark ettirmese de yüzünü buruşturarak yemektedir. zira çocuğun tedirgin olduğunu görünce devre arasını beklemeden maça damlar. " o tabak bitecek! kusarsan da kustuğunu yediririm! " artık maç, hayat memak meselesi olmuştur. lakin 1 kaşık sanki 1 tencere gibidir. kereviz pişince artmış, şişmiş, şişmiş ve şişmiştir...
    #2812174 (nevi sahsina munhasir, 09.01.2008 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

pisince artan yiyecekler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pisince artan yiyecekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pisince artan yiyecekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tipine bakmayip da sosyallesmeye calisan cirkin » irfan sofrasi » metalikaci » seyyar satici » wolfshade » pisihole com » bin yillik gelenegi bozan japon kadin » asik olup kalbe gommek » nerede eski ertugrul ozkok ler » lost a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games