pisikedi 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 24.04.2008 19:27)
  2. sözlüğün yeni kedi yazarlarından..h.gelmiş..
    (destination unknown, 26.04.2008 22:21)
  3. benim gibi kedigillerden, benim gibi yeni yazar. hemcins de olabiliriz, şimdilik emin değilim. e bi de aynı nesliz tabi. hoşgelmişiz. *
    (kedidirkedi, 27.04.2008 03:32)
  4. tatil iştahımı kabartan yazar. ne öyle denizler, oteller, havuzlar diyorum burdan kendisine.
    (Acz ve fakr, 28.04.2008 01:26)
  5. balık hafızalı kedi.
    (bkz: oye)
    (rs ne la, 28.04.2008 01:27)
  6. sözlüğü iplemeden sadece ukte dolduracak bilgiye ve hoyratlığa sahip yazar.
    (rs ne la, 08.05.2008 23:03)
  7. ukteleri hakkıyla doldurmak için explorer'da wikipedia, vikipedi, seslisozluk, zargan, imdb, tdk, babelfish, diğer sözlükler ve tabi ki google - ve oradan yönlendirildiği sayfalar - sürekli açık olan manyak. ne yapsın, ukte sayısı feci rahatsız ediyor onu!
    (pisikedi, 08.05.2008 23:06 ~ 23:07)
  8. yeni kedi yazarlardan*
    (ev kedisi, 08.05.2008 23:15)
  9. insan bazen anlamsız yere de olsa tek bi şeyle mutlu olabiliyor, anlamsız olmasa da tanımadığım bu yazar arkadaşım doğumgünümü kutladı bugün, mutlu etti. * 10 yıllık dostlar unuttuğu içindir belki. *
    (oneqeno, 10.05.2008 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mahpeyker » ciddik kusu » adanaspor demirspor » taken » amado mio » yikmak » johnnyturhan » dogan gorunumlu sahin » ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis » domates biber patlican » annem ve kuslar » doa » sivasspor » michael scofield in takim elbise sevdasi » asim gultekin » ozalp in tarihi eserleri » karahanli nin tarihi eserleri » galatasaray taraftari » aquamarine » birisinden hoslanmak ama acilamamak » ismail yk » alopecia universalis » def » mexfi soz » tum hayatini cebinde tasimak » charlie and the chocolate factory » uludag sozluk mahallesi » van in tarihi eserleri » la science des reves a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa