pis bakislar altinda kalmak 

kapat
  1. cok zordur bir durumdur. birileri gözleriyle sizi radar gibi izler. bu sizi sıkar bir o kadar da hoşunuza gider. barda bir şeyler içerken yanınıza bir kız gelir, onla konusurken hem siz hem kız pis bakıslar altında kalır. yanınızdaki kız korkar ve kaçar.
    #1327640 (hendrix, 20.02.2007 20:22 ~ 20:23)
  2. kaçınılmaz sona yol acabilir. (bkz: cat fight)
    #1327659 (melek, 20.02.2007 20:27)
  3. etrafta bulunan, yüzlerce insanın içinden dahi seçebileceğiniz kötü amaç güden delici ve kuşku uyandırıcı kimlik koyulamayan gözlerin üzerinizde dolaşmasıdır. kuşkulanmaktan, alıkoyamaz insan bu durumlarda kendini. duyulan kuşkunun ötesinde içinde beliren korku yerini alır ve doğal olan hareketlerin değişmesiyle kötü bakışları daha da toplarsın üzerine..
    #1327690 (no name, 20.02.2007 20:34)
  4. eger evli ve babaniz* yasinda birisi tarafindan gözetleniyorsaniz hic de hos olmayan durum. hosu biraktim igrencliktir, .bneliktir, yapanlarin allah belasini versindir.
    #1327720 (nonsense, 20.02.2007 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

pis bakislar altinda kalmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pis bakislar altinda kalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pis bakislar altinda kalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marcos antonio senna da silva » polisin sokaktaki vatandasa alkol kontrolu yapmasi » dong dong » taimuraz tigiyev » butunleme » cocuklukta tanri sanilan seyler » sasal » ismail vilehand » imagine » basbakan a yakismayan tavirlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games