pirithoos 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. piri piri
  2. piri reis
  3. scott piri
  4. piri reis in haritasi
  5. piri mehmed pasa
  6. piri reis in dunya haritasi
  7. piri reis ilkogretim okulu
  8. piri reis denizcilik universitesi
  9. piri reis yasasaydi akp ye boy verirdi

© 2008 - uludağ sözlük

pirithoos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pirithoos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pirithoos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ertugrul saglam » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » yavuz seckin » antu com » gel anneye » hayata dair ic burkan detaylar » bertolt brecht » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » a kiss to remember » mental map » yabani » ask acisi ceken erkek » serdar bali » uefa » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » xvideos » cebe akan tukenmez kalem » agri » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » atilla birkiye » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » adiyaman » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » yerfistigi » dilber kocarslanli » key largo » pipinin fermuara sikismasi » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » itu sozluk » imper