pirim gandalf 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben pirim diyene
  2. benim pirim
  3. ela gozlu pirim geldi
  4. ala gozlu nazli pirim
  5. devrimci pirim onderim basbugum liderim ataturktur
  6. gri gandalf
  7. gandalf
  8. gandalf the white
  9. gandalf the grey
  10. haci gandalf

© 2008 - uludağ sözlük

pirim gandalf başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pirim gandalf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pirim gandalf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» barbara » tuncay guney » dizilerimiz islam dunyasini soke etti » michael kamen » fatal erol » kalimerhaba radyo » new born » verecek super cevabi varken susmak » bianca beauchamps » aci yonga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci