pireli sarki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pireli siir
  2. sarki
  3. sarki lan bu
  4. son sarki
  5. sen sarki
  6. hep o sarki
  7. bir sarki tut
  8. o sarki
  9. 15 mb lik sarki
  10. sarki filmi

© 2008 - uludağ sözlük

pireli sarki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pireli sarki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pireli sarki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun karakolu » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » 208 67 220 220 » ho amca » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » negatif » medyum » tu kaka bana » osuruk » doom gibin » yazarlarin quit mesajlari » kadrolu protestocu » fener den david villa bombasi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » sac dokulmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yusuf cemal keskin » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » oha dedirten gol videolari » the tudors » piiminaki » hic » x takimi taniyalim » filmkolix » garip yemek zevkleri » katy perry » antwerp » biz ettik sen etme lucescu » hinterland » musebbek