pipisini karin desen jack e kestirmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pipiyi karin desen jack e kestirmek
  2. karin desen jack
  3. teoride desen zehir gibi pratik desen sallanmakta
  4. ruhum desen desen
  5. desen
  6. ne desen haklisin
  7. ne desen olmaz
  8. ne desen de gitmeyen sevgili
  9. ne desen de geri donmeyen sevgili
  10. seviyorum desen de bir yere kadar

© 2008 - uludağ sözlük

pipisini karin desen jack e kestirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pipisini karin desen jack e kestirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pipisini karin desen jack e kestirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fernando jose da silva freitas meira » chazsmyr dhuunyl » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » na bu kadar » azrail e soylenecek sozler » bnp paribas » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » rudolf durkovic » sozlukteki tek erkek yazar olmak » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » coconut tequila » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » disko krali » 2 puan birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » buymak » zuvvar » parta kulesi » ncldlbz » ambassador » meslek orgutu » yildiz teknik universitesi » gogusleri 33 kilo olan kadin » aktutun karakolu » dogu ve guneydogu anadolu insani » also sprach zarathustra » cagatay » bir deniz feneri vardi ne oldu » nukleer fuzyon