pipes of peace 

kapat
  1. paul mccartney' in 83'te çıkardığı single albümün ismi.
    (bkz: say say say)
    #1073902 (oylumunelumune, 29.12.2006 04:11)
  2. albüme ismini veren şarkı. harika bir melodi, yerinde enstruman kullanımları, dokunaklı sözleri ile, klasik bir macca mucizesi.
    #3956060 (ringo starr, 13.09.2008 01:35)

© 2008 - uludağ sözlük

pipes of peace başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pipes of peace ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pipes of peace nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trinidad tobago milliyetciligi » habu diyar » kardes turkuler » karl heinz feldkamp » objebi » kas gerilmesi » amcik gibi olmak » alonso solis » cuma aksami » corlu » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » erdal guney » galleria » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » borg el arab stadium » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mehmet yildiz » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » militarist ulkede beden dersi » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » sehremini » mehmet usta » ask korkutur » ask birlestirir » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » bolubeyi » kiz olmak » agzini cart diye yirtarim » kimse yazmazsa ben yazarim » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » siir kadindir